Ingrediente:
- 250 g faina de grau alba
- 3 linguri zahar muscovado
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare de mare fina
- 1 cana dovleac puree (cu capacitate de 250 ml)
- 1 lingurita scortisoara proaspat macinata
- 1/2 lingurita enibahar proaspat macinat
- 1/2 lingurita ghimbir praf
- 1 ou ecologic
- 360 ml lapte integral
- 30 ml ulei de samburi struguri
- 1 lingura suc de lamaie proaspat stors
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecati primele 5 ingrediente. Intr-un alt bol puneti restul de ingrediente , amestecati bine puneti cele uscate peste si cu telul inglobati-le. Incalziti o tigaie si la foc mic turnati cate 1/4 cana (60 ml) din acest aluat. cand se formeaza bule de aer deasupra intoarceti si coaceti inca 3-4. Serviti cu unt nesarat si sirop de artar (grad A0 sau miere.
Portii: 12 clatite
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu