- 2 cepe taiate marunt
- 40 g unt nesarat
- 1 praf de sare grunjoasa
- 1 morcov taiat bucati dupa plac
- 150 g pastrama de oaie taiata bucati dupa plac
- 1 fir de usturoi verde (intreg) taiat marunt ; echivalentul a 2 catei de usturoi
- 2.5 l de apa
- 450 g loboda spalata si taiata dupa plac
- 1 lingura de marar verde taiat marunt (ajustati dupa plac)
- 250 ml jintuiala (sau lapte acru)
- 80 g smantana grasa (intre 25-30%)
- piper negru proaspat macinat
vineri, 10 mai 2013
Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie
Ciorba cu Legume, Orez, Taietei din Orez si Peste
Ingrediente:
- 500 g capete de peste
- 2 frunze de dafin
- 4 boabe de piper verde
- 4 boabe de piper negru
- 2 boabe de enibahar
- 2 cepe taiate marunt
- 30 g unt nesarat
- 1 lingura ulei de masline
- 2 morcovi taiati bucati mici
- 1/2 pastranac taiat bucati mici
- o lingura de telina radacina taiata bucati mici
- 300 ml sos de rosii
- 1/2 lingurita cimbru (preferabil de camp)
- 1 lingura leustean verde taiat marunt
- 1 lingurita patrunjel verde taiat marunt
- sare grunjoasa dupa gust
- 70 g orez jasmine
- 50 g taietei de orez subtiri (vermicelli)
Abonați-vă la:
Postări (Atom)