miercuri, 3 iulie 2013

Penne cu Broccoli si Porumb

Ingrediente:

  • 4 felii de bacon taiate dupa plac
  • 45 linguri ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri ulei de alune
  • 1 ceapa verde taiata marunt
  •  1 cana porumb dulce fiert
  • 200 g broccoli bucati
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita mustar cu boabe intregi
  • 1 lingurita cimbru verde taiat marunt
  • 2 linguri busuioc verde taiat marunt

  • un praf de sare mare
  • 2 cani penne 
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat stors (ajustati dupa gust)
  • 40 g Parmigiano Reggiano ras


Mod de preparare:
Aduceti la fierbere o oala cu apa si un praf de sare mare pentru paste. Intr-o tigaie la foc mic caliti in ulei ceapa verde si bacon-ul. Puneti apoi porumbul si broccoli. Caliti inca 4-5 minute apoi adaugati mirodeniile, mustarul, asezonati si lasati deoparte. Puneti pastele in apa si fierbeti al dente dupa care strecurati-le si puneti acestea in tigaia cu ingredientele calite. Adaugati sucul de lamaie si parmezan. Amestecati si ajustati asezonarea dupa gust apoi portionati. 

Portii: 2


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu