Ingrediente:
- 15 g busuioc verde
- 1 lingura muguri de pin (pinenuts; puteti inlocui si cu migdale)
- 20 g Parmigiano Reggiano
- 60 ml ulei de masline extra virgin
- 2 catei de usturoi
- sare si piper proaspat macinat
- 500 g paine de casa (la o zi dupa ce a fost preparata)
Taiati painea cubulete, marimea dupa preferinta. Este optional sa pastrati coaja, eu am lasat-o deoarece imi place gustul pe care il are cand aceasta este crocanta. Puneti intr-un blender ingredientele pentru pesto si pulsati pana cand obtineti un sos fin. Turnati peste bucatile de paine intr-un bol si amestecati bine ca toate fie unse. Transferati-le intr-o tava cu folie de aluminiu si nivelati. Coaceti la 200°c (gaz 6) 10 minute, scoateti tava si cu o paleta amestecati incercand sa intoarceti bucatile de paine. Introduceti din nou in cuptor si lasati inca 15 sau pana cand devin pe placul vostru. Transferati-le apoi intr-un bol.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu