Ingrediente:
- un praf de sare grunjoasa
- 500 g cartofi baby spalati bine
- 3 morcovi
- 40 g untura de gasca
- 1 catel de usturoi ras fin
- 1/4 lingurita frunze de cimbru verde sau dupa gust
- un praf mic de enibahar proaspat macinat
- piper proaspat macinat
- un praf de sare de mare
- 1 lingurita ulei de masline
- 100 g halloumi taiata felii
- rosii semiuscate in ulei de masline dupa plac
Taiati cartofii in cuburi iar morcovii felii dupa plac. Aduceti o cratita cu apa si sarea grunjoasa la fierbere. Puneti legumele si lasati pana cand sunt fierte, apoximativ 90% apoi strecurati-le. Topiti untul de gasca intr-o tigaie de fier sau inox si puneti legumele. Prajiti dupa plac apoi puneti usturoiul, cimbrul si enibaharul. Lasati 1 minut dupa care asezonati dupa gust si luati deoparte. In alta tigaie puneti 1 lingurita de ulei de masline si prajiti branza halloumi dupa plac. Portionati legumele, puneti rosii deasupra si branza.
Portii: 2
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu