- 1/2 salata iceberg rupta in bucati mici
- 1 mana de salata mielului
- 1 mango taiat felii subtiri
- 1 fenicul
- 1 morcov taiat bastonase subtiri
- 100 g castravete taiat bastonase subtiri
- 1 lingura bucati de migdale prajite
- 1 lingura seminte de floarea soarelui prajite
Pentru dressing:
- 40 g zmeura inghetata
- 100 ml iaurt grecesc
- 1/2 lingurita otet balsamic alb
- 1 lingura suc de portocala proaspat stors
- 1 lingura miere
- un praf mic de nucsoara proaspat razalit
- sare de mare fina
- piper proaspat macinat
- 20 ml ulei de masline extra virgin
Puneti ingredientele pentru dressing intr-un blender si pulsati pana cand obtineti o pasta fina. Rupeti salata iceberg in bucati mici, spalati si uscati salata mielului, injumatatiti fenicului si taiati fiecare bucata in 3 sau 4 apoi in felii subtiri. Portionati salata, aranjati bucati fenicul, mango, castravete, morcov, turnati dressing deasupra si imprastiati seminte de floarea soarelui si midgdale.
Portii: 4
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu