miercuri, 12 iunie 2013

Ciabatta cu Chorizo, Ardei Copti si Dovlecel



Ingrediente:

  • 2 baghete ciabatta
  • 4 ardei grasi proaspat copti si curatati
  • 1/2 dovlecel taiat felii
  • 8 felii de chorizo mari
  • 4 felii de gouda /  manchego / cheddar

Mod de preparare:
Prajiti feliile de dovlecel intr-o tigaie cu putin ulei de masline, asezonati pe ambele parti. Dupa ce ati copt si ardeii (fie sub grill sau pe ochiul de la aragaz) si i-ati curatat pregatiti o tava cu folie de aluminiu. Taiati ciabatta in jumatate. Asezati pe o jumatate ardei copti si bucati de dovleac iar pe cealalta bucata de ciabatta feliile de chorizo si branza deasupra. Puneti acestea in tava si tineti sub grill pana cand branza s-a topit dupa plac. Asamblati si optional serviti cu salata.

Portii: 2



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu