duminică, 10 februarie 2013

Supa de Varza si Cartofi


Ingrediente:
  • 40 g unt nesarat
  • 3 cepe taiate marunt
  • 1 lingurita sare de mare grunjoasa
  • 2 morcovi razaliti fin
  • 1/4 radacina pastranac razalit fin
  • 1/2 lingurita tarhon
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 3 l supa concentrat de pui
  • 500 g varza taiata fin
  • 2-3 stropi sos Worcestershire
  • 3-4 cartofi taiati cuburi de aproximativ 2-3 cm
  • 200 ml sos de rosii
  • 1 lingura patrunjel verde taiat marunt
  • sare de mare fina si piper proaspat macinat 
  • smantana pentru servire

Mod de preparare:
Intr-o oala saute ceapa in unt cu sarea grunjoasa aproximativ 25-30 de minute. Adaugati morcovii si pastranacul. Caliti acestea 5 minute apoi puneti tarhon, cimbru si supa de pui. Aduceti la o fierbere lenta, adaugati varza si fierbeti 15 minute. Puneti cartofii, sosul Worcestershire si mai lasati pana cand cartofii aproape fierti dupa care turnati sosul de rosii. Dupa 5 minute adaugati patrunjelul si ajustati asezonarea. Serviti cu smantana dupa plac. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu