Ingrediente:
- 40 g unt nesarat
- 3 cepe taiate marunt
- 1 lingurita sare de mare grunjoasa
- 2 morcovi razaliti fin
- 1/4 radacina pastranac razalit fin
- 1/2 lingurita tarhon
- 1/4 lingurita cimbru
- 3 l supa concentrat de pui
- 500 g varza taiata fin
- 2-3 stropi sos Worcestershire
- 3-4 cartofi taiati cuburi de aproximativ 2-3 cm
- 200 ml sos de rosii
- 1 lingura patrunjel verde taiat marunt
- sare de mare fina si piper proaspat macinat
- smantana pentru servire
Intr-o oala saute ceapa in unt cu sarea grunjoasa aproximativ 25-30 de minute. Adaugati morcovii si pastranacul. Caliti acestea 5 minute apoi puneti tarhon, cimbru si supa de pui. Aduceti la o fierbere lenta, adaugati varza si fierbeti 15 minute. Puneti cartofii, sosul Worcestershire si mai lasati pana cand cartofii aproape fierti dupa care turnati sosul de rosii. Dupa 5 minute adaugati patrunjelul si ajustati asezonarea. Serviti cu smantana dupa plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu